torsdag 27 januari 2011

Detta skrev jag på Noras 1-årsdag

Detta skrev jag den 29 maj 2008:
Grattis Nora!
Idag är det Noras 1-årsdag. Tänk att det är ett år sedan hon föddes. Det har gått fort men det är väl för att det har varit ett år som 8 månader har varit en nedräkning till lillebror Vilmer.

Vi har ätit lunch på restaurang. Elias åt köttfärssås och spaghetti och vi åt röding. Vi köpte fyra rosa rosor och åkte till minneslunden och lämnade dem.

Vi skulle ha köpt en heliumtub från Teknikmagasinet men heliumtuberna var slut och kommer in nästa vecka. Så vi trodde att vi skulle få göra det då istället. Nu löste det sig :). Skolan där vi bor hade ordnat några aktivitetsdagar med start just idag och vi gick dit ikväll och de sålde heliumballonger för 10 kr styck . Så vi köpte tre stycken och skickade iväg två. Dock fastnade en i en hög tall i närheten av vår tomt. Elias är ledsen över det, för nu får inte Nora den. Vi har sagt att den kanske blåser upp i himlen inatt. Hoppas det! Han vill skicka sin ballong imorgon.

Elias vill skicka upp öronproppar för han tror att Nora får ont i öronen när ugglorna säger "ho ho". Så imorgon skickar vi kanske en gul ballong med öronproppar :D.

Bild från minneslunden på Noras 1-årsdag den 29 maj 2008.

Inga kommentarer: