onsdag 22 juni 2011

Tips om radioprogram

Så kan antalet dödfödda minskas (intervju med Marie Herou, mamma till Pontus och intervju med professor Ingela Rådestad).) radioprogram som sändes 22 juni 2011.

Jättebra program och hade jag haft denna information när Nora var i magen så tror jag att Nora hade levt. För jag påtalade för min barnmorska att hon rörde sig lite... Barnmorska svarade men visst rör hon sig ibland och påtalade att det är trängre på slutet. Jag svarade att hon rör på sig ibland... Barnmorskan sa aldrig det jag inte visste att barnet ska röra sig ofta... Jag har skrivit ett gammalt inlägg om det här.

2 kommentarer:

Längtan sa...

Kikar in och beklagar Nora bortgång.

Kram

Unknown sa...

Trodde det var du som kommenterat på min blogg i mitt senaste inlägg. Men det kan inte ha varit du eftersom det inte stämmer med det Sandra i min blogg skrev... hm. Förvirrat va?

I alla fall så har jag också reagerat och tycker det var bra att de tog upp detta på radio nyligen. Jag tycker också det informeras och sägs alldeles för lite om detta hos Barnmorskan. Det är väldigt märkligt att myten om att det blir mer stilla ju närmare förlossningen man kommer fortfarande levandegörs.

Tack för att du bloggar så bra
kramar från mig